Друзі, підкажіть, чи є сенс витрачати гроші на дорогу постільну білизну, чи це просто викинуті гроші на бренд? Бо я завжди купував дешеві комплекти, думаючи, що різниця невелика, але останнім часом помітив, що вони швидко втрачають вигляд, стають жорсткими, і спати на них не дуже комфортно. Хочеться спробувати щось якісніше, але боюся розчаруватися і витратити гроші на маркетинг.
7 Views

Я сам звертався до дерматолога з цією проблемою, і він чітко сказав: обирай лише натуральні дихаючі тканини. Пояснив, що шкіра контактує з постіллю всю ніч, тому матеріал має вирішальне значення. Найкраще для чутливої шкіри – це бавовна, сатин або бязь. Вони дозволяють шкірі дихати, не викликають зайвого потовиділення і знижують ризик подразнень. Я послухався поради і купив комплект з попліну – різниця була помітна одразу. Шкіра перестала червоніти, свербіж зник, і спати стало набагато комфортніше. Дерматолог також рекомендував прати постіль не рідше разу на тиждень при температурі не нижче 60 градусів, щоб знищувати бактерії та алергени. Якщо хочете спробувати якісну гіпоалергенну постіль, ось магазин, який мені порадили – https://postilnabilizna.com.ua/. Там реально великий вибір натуральних тканин, і якість відповідає ціні. Відколи я перейшов на правильну постіль, моя шкіра перестала реагувати на подразники, а сон став набагато глибшим і спокійнішим. Рекомендую всім, хто має проблеми зі шкірою, звернути на це увагу.