top of page

My Site 1 Group

Public·59 members

Jimmy Melon
Jimmy Melon

Жіночі топи в окремому розділі каталогу

Зараз хочу знайти кілька топів для повсякденного гардероба, але не дуже зручно переглядати весь каталог одягу. Хотілося б одразу перейти в категорію, де представлені тільки такі моделі. Мені важливо бачити різні фасони в межах однієї сторінки, щоб порівняти довжину та посадку. Також звертаю увагу на трикотажні варіанти, бо вони добре комбінуються з іншими речами. Фото для мене мають велике значення, адже саме вони допомагають оцінити вигляд виробу. Не хочу відкривати багато різних розділів, якщо шукаю лише цей тип одягу. Якщо хтось уже переглядав структурований каталог із такими моделями, підкажіть, де це зробити зручно.

11 Views
Sia Enko
Sia Enko
13 hours ago

Я нещодавно переглядала категорію, де зібрані жіночі топи, і це справді спростило вибір. У межах сторінки представлені моделі різного фасону та довжини. Там є трикотажні варіанти, які можна порівняти між собою. Кожна позиція має фото, тому легко оцінити вигляд ще до переходу в картку товару. Мені було зручно, що всі топи зібрані в одному розділі без необхідності переходити до інших категорій. Я змогла спокійно переглянути весь асортимент і порівняти кілька моделей. Такий формат дозволяє швидше зорієнтуватися в пропозиції.

Members

775 Bembry Road, Unadilla Ga

© 2022 ANGEL CITY RALLY

bottom of page